Jobportal | Avoimet työpaikat

Kampanjapaketit

Työnhakusivusto itsessään on tehokas tapa tavoittaa potentiaaliset ja aktiivisesti uutta työpaikkaa etsivät työnhakijat. Monet huippuosaajat eivät kuitenkaan aktiivisesti etsi uutta työpaikkaa, mutta saattavat silti olla avoimia uusille haasteille. Näitä kutsutaan passiivisiksi työnhakijoiksi. Tavoitat passiiviset työnhakijat helposti internetin ja sosiaalisen median kanavista markkinoimalla niissä tarjoamaasi työpaikkaa. 

Voit markkinoida työpaikkaa ostamalla kampanjapaketin työpaikkailmoituksellesi ilmoituksen teon yhteydessä. Tätä varten sinun tulee ensin kirjautua profiiliisi tai rekisteröityä, jos et ole käyttänyt palveluamme aikaisemmin.

 

  • Kohdennetun digimainonnan hinta on vain murto-osa rekryfirman hinnasta.
  • Sinun ei tarvitse maksaa palkkioita rekrytoinnista.
  • Markkinointitoimistossa on ajantasainen osaaminen nopeasti muuttuvassa digimaailmassa.
  • Mainonta voidaan pysäyttää heti rekrytointitarpeen täytyttyä.

Lopputuloksena on laadukas työpaikkailmoitus, joka aktivoi hakijat ja tukee yrityksesi brändiä. Oikein kohdennettu markkinointi tavoittaa oikeat osaajat ja takaa laadukkaan hakijajoukon.

 

Huomioithan, että ostaessasi Sometähti-kampanjan, laskun tulee olla maksettuna, ennen kuin voimme käynnistää kampanjan. Muut kampanjatyypit toteutetaan heti, ja laskun voi maksaa laskuun merkittyyn eräpäivään mennessä.

Kampanjan voimassaoloaika asetetaan automaattisesti työpaikkailmoituksessa ilmoitettuun viimeiseen hakupäivään asti.

Voit myös julkaista työpaikkailmoituksesi ensin ilman markkinointia. Kampanjapaketin ostaminen ilmoitukselle on mahdollista myös jälkeenpäin ja se onnistuu oman profiilin kautta.

Jos sinulla on kysyttävää kampanjoihin liittyen, ole yhteydessä meihin sähköpostitse asiakaspalvelu@jobportal.fi. Pyrimme vastaamaan viesteihin vuorokauden kuluessa.

Sometähti-kampanja

Valitsemasi kampanjabudjetti käytetään markkinointiin Facebookissa ja/tai Instagramissa. Voit päättää, haluatko suorittaa markkinointikampanjan vain toisessa kanavassa tai molemmissa. Vaihtoehtoisesti voit myös antaa meidän valita sopivan kanavan kampanjallesi. Markkinointibudjetti on oletusarvoisesti 50, mutta voit asettaa kampanjalle myös lisärahaa haluamasi summan verran. Lisärahalla nostat kampanjasi mahdollisuuksia tavoittaa isomman kohdeyleisön ja saada laajemman näkyvyyden. Maksettuasi laskun, kampanja käynnistetään 1-3 arkipäivän kuluessa.

Kampanjapaketissa käytetään Jobportalin kuvituskuvia. Tällä hetkellä asiakkaiden omaa brändättyä kuvamateriaalia ei voi käyttää markkinoinnissa. Voit kuitenkin lisätä yrityksesi logon ja mahdollisia tunnelmakuvia työpaikkailmoitukseen. Erottuvuutta ilmoitukseen saat myös käyttämällä tekstin eri kokoja, muotoiluja ja tasoja. Sometähti-kampanjaan sisältyy lisäksi kaikki Huomionarvoinen-paketin ominaisuudet, kuten nosto Jobportalin hakutuloksissa sekä etusivunäkyvyys.

 

Sinun ei tarvitse murehtia työpaikkailmoituksen markkinoinnista somessa. Markkinointitoimisto Mediaspark huolehtii ilmoituksen tehokkaasta jakelusta sosiaalisissa kanavissa tavoiteltavalle kohderyhmälle. Sosiaalisen median näkyvyyttä kohdennetaan tavoitellulle kohderyhmälle; esim. toimialan perusteella ja maantieteellisesti.

Huomionarvoinen-kampanja

Ilmoituksesi nostetaan Jobportalin hakutuloksissa ja saa näkyvyyden etusivullamme “Esittelyssä” -osioon. Lisäksi ilmoitus avoimesta työpaikasta jaetaan sähköpostitse henkilöille, jotka ovat ilmaisseet kiinnostuksensa vastaanottaa viestejä oman alansa avoimista työpaikoista. 

Etusivun juttu -kampanja

Kampanjalla varmistat näkymisen Jobportalin etusivulla ja nouset Työpaikat -sivulla listan kärkeen! Kattavasti kirjoitettu työpaikkailmoitus ja tunnelmakuva auttavat yrityksen mieleenpainuvuudessa. Älä unohda lisätä yrityksen logoa – löydät sille kohdan kirjautumalla sisään ja valitsemalla ‘Omat Tiedot’!

Nosto-kampanja

Nosto-kampanjan avulla olet listan kärjessä Jobportalin hakutuloksissa ja varmistat paikkasi siellä ilmoituksen viimeiseen hakupäivään asti! Yrityksen logo kiinnittää hakijan huomion ja mahdollistaa tunnettavuuden. Älä siis unohda lisätä yrityksesi logoa. Voit lisätä sen helposti kirjautumalla sisään ja valitsemalla ‘Omat Tiedot’.

Ilmainen

Voit jättää työpaikkailmoituksen Jobportaliin ilmaiseksi. Sivuillamme vierailee tuhansia kävijöitä kuukausittain ja uusia työnhakijoita rekisteröityy päivittäin.

 

Työpaikkailmoituksen jättäminen:
1. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy työnantajana.
2. Täytä työpaikkailmoitus.
3. Kirjoita kattava työnkuvaus. Korosta tärkeitä tietoja käyttämällä eri muotoiluja. Erota otsikot maalaamalla teksti ja vaihtamalla tasoksi ‘Heading’. Ilmoituksen yhteyteen voit lisätä yrityksesi logon tai halutessasi esimerkiksi tunnelmakuvan tai vaikka tiimin ryhmäkuvan!
4. Valitse kampanjaksi ilmainen.
5. Esikatsele ja julkaise työpaikka!

 

Työpaikka löytyy syöttämilläsi tiedoilla ja saat ilmoituksen sähköpostiin kertyneistä hakemuksista.