Jobportal | Avoimet työpaikat

Usein kysytyt kysymykset työnantajat

Tältä sivulta löydät työnantajien usein kysytyt kysymykset Jobportal-työnhakusivustosta. Jos et löydä vastausta kysymykseesi tai haluat lisätietoja, parhaiten saat meihin yhteyden sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@jobportal.fi tai puhelimitse numeroon 020 734 6902.

Työpaikkailmoituksen lähettäminen

Voit lähettää työpaikkailmoituksen ilmaiseksi rekisteröitymällä työnantajaksi tai kirjautumalla sisään, mikäli sinulla on jo työnantajatili. Rekisteröityessäsi sinulta kysytään nimeäsi ja sähköpostiosoitettasi, sekä pyydetään määrittämään salasana. Suosittelemme, että valitset työsähköpostiosoitteen. Rekisteröityminen ei sido sinua mihinkään. Rekisteröidy työnantajaksi tästä.

Rekisteröitymisen jälkeen voit täyttää yrityksesi tiedot, lisätä logosi ja yritysprofiilisi. Työpaikkailmoitusta varten tarvitset työpaikan tiedot, ilmoituksen tekstin, kansikuvan ja URL-osoitteen, johon haluat saada hakemuksia (*valinnainen).

Etsimme Jobportalille ilmoituksia avoimista julkisista lähteistä, kuten TE-palveluista. Työpaikkailmoituksesta näkyy mikäli lähteenä on TE-palvelut, ja silloin hakemus ohjataan TE-palveluiden verkkosivuilla ilmoitettuun osoitteeseen.

 

Luomme sinulle automaattisesti tilin palveluumme kun olemme hakeneet työpaikkailmoituksen avoimesta lähdekoodista. Tililläsi voit muokata muokata esimerkiksi työpaikkailmoituksesi sisältöä tai ulkoasua, ja valita mihin saapuvat hakemukset ohjataan.

 

Jos muutoksia ei tehdä, hakemukset välitetään aina automaattisesti siihen osoitteeseen, joka on annettu TE-palvelun verkkosivuilla työpaikkailmoituksen jättämisen yhteydessä. Ilmoitamme sinulle sähköpostitse, mikäli ilmoituksesi saa työpaikkahakemuksen Jobportalin kautta. Suosittelemme, että vaihdat salasanasi ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä.

 

En saanut uutta salasanaa

 

Voit pyytää uuden salasanan kirjautumissivulla klikkaamalla “Salasana hukassa? Resetoi se tästä” -kenttää. Lähetämme uuden salasanan antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarvittaessa voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@jobportal.fi tai puhelimitse numeroon 020 734 6902.

 

Tilin poistaminen


Jos haluat poistaa sinulle luodun tilin, otathan yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@jobportal.fi tai puhelimitse numeroon 020 734 6902.

Voit julkaista työpaikkailmoituksen kirjautumalla sisään työnantajana. Jos kirjaudut sisään ensimmäistä kertaa rekisteröitymisen jälkeen, sinun tulee täyttää yrityksesi tiedot Omat tiedot -osiossa. Lisää yrityksesi nimi, rekrytoijan nimi ja sähköpostiosoite, yrityksen puhelinnumero, logo, Y-tunnus ja osoite. Voit myös lisätä yrityksen verkko-osoitteen ja yritysprofiilin. Nämä tiedot näkyvät työpaikkailmoituksesi lopussa. Jos työpaikkailmoitus on julkaistu avoimen lähteen kautta, osa yrityksesi tiedoista on jo täytettynä.

Tilin jakaminen toisen henkilön kanssa

 

Voit jakaa yritysprofiilisi haluamiesi henkilöiden kanssa lisäämällä heidän nimensä ja sähköpostiosoitteensa ”henkilötiedot” -osioon. Lisätyt käyttäjät saavat sähköpostiviestin, jossa on tunnus sisäänkirjautumista varten. Nämä ihmiset saavat myös samat sähköpostiviestit kuin profiilin luoja, sekä näkevät kaiken mitä profiilin luoja näkee.

 

Kun poistat käyttäjän luettelosta, hän ei voi kirjautua sisään profiiliinsa aiemmin saamillaan tunnuksilla. Voit lisätä saman käyttäjän uudelleen poistamisen jälkeen, jolloin hänelle lähetetään uudet kirjautumistiedot. Huomioithan, että työnantajaprofiiliin ei voi lisätä käyttäjää joka on rekisteröitynyt työnhakijaksi Jobportalissa.

Työpaikkailmoituksen uudelleenaktivointi

 

Järjestelmämme tallentaa vanhentuneet työpaikkailmoitukset, joten voit palata vanhoihin ilmoituksiin ja tarkastella niiden tilastoja. Voit myös aktivoida vanhan työpaikkailmoituksesi uudelleen. Löydät vanhat työpaikkailmoituksesi kohdasta ”ei-aktiivinen”. Jos olet aiemmin ostanut kampanjapaketin mainokselle jonka haluat aktivoida uudelleen, voit aktivoida sen huoletta – uudelleenaktivoinnista ei veloiteta. Jos haluat aktivoida uudelleen kampanjapaketin kyseiselle mainokselle, voit tehdä sen napsauttamalla mainoksessa aktivoinnin jälkeen ”Osta kampanjapaketti”.

En voi julkaista työpaikkaa


Jos saat virheilmoituksen työpaikkaa julkaistessasi, otathan yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@jobportal.fi tai puhelimitse numeroon 020 734 6902. Ratkaisemme ongelmat aina mahdollisimman pian ja olemme sinuun yhteydessä.

Voit muokata työpaikkailmoitusta kirjautumalla sisään tunnuksillasi ja valitsemalla “Avaa” -painikkeen. Ilmoituksen ylä- ja alareunasta löydät “Muokkaa” -painikkeen. Muista tallentaa ilmoitukseen tekemäsi muutokset klikkaamalla ilmoituksen lopussa “Julkaise”. Voit esikatsella ilmoitusta ennen sen julkaisemista.

 

Jos haluat poistaa työpaikkailmoituksen, sinun tulee kirjautua sisään ja valita työpaikkailmoituksen alta ”Poista”.

Voit lisätä useita yrityksiä samalle käyttäjätunnukselle. Voit vaihtaa yritystä sivun vasemmasta reunasta ja luoda räätälöityjä työpaikkailmoituksia ja kampanjoita eri yrityksille. Voit lähettää uuden työpaikkailmoituksen painamalla “Lähetä työpaikka” tai Luo uusi työpaikka” ja täyttämällä tiedot lomakkeeseen.


Löydät yrityksesi profiilista työpaikkailmoitukseen tulleet hakemukset. Saat ilmoituksen sähköpostitse, kun olet vastaanottanut uusia hakemuksia ilmoitukseen. Jobportalin avulla voit kommunikoida hakijan kanssa suoraan, ja suorittaa seuraavat rekrytointiprosessin vaiheet helposti.

Voit kirjautua sisään yritysprofiiliisi antamalla sen luomiseen käyttämäsi sähköpostiosoitteen ja salasanan. Jos sen sijaan olet saanut meiltä sähköpostin, jossa kerrotaan, että työpaikkasi on julkaistu Jobportalissa, voit kirjautua sisään tässä sähköpostissa annetuilla tunnuksilla. Suosittelemme, että vaihdat salasanasi aina ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä. Löydät vanhentuneet työpaikkailmoitukset profiilistasi kohdasta ”ei-aktiivinen”. Voit aktivoida ne uudelleen tarvittaessa.

 

Et voi käyttää samaa sähköpostiosoitetta rekisteröityäksesi työnantajaksi ja työnhakijaksi. 

 

Jos et pääse kirjautumaan profiiliisi, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@jobportal.fi tai puhelimitse numeroon 020 734 6902.

Työpaikkailmoituksen julkaiseminen Jobportalissa on tällä hetkellä markkinoiden halvin ja ehkä helpoin ratkaisu työnhakijoiden tavoittamiseen. Tuhansia ihmisiä vierailee työnhakusivustollamme joka kuukausi. Kävijämäärämme kasvaa jatkuvasti ja uusia työnhakijoita ilmoittautuu päivittäin.

 • Julkaise ilmoituksesi yhdessä paikassa, jossa hakijoiden vertailu on helppoa
 • Mahdollisuus ryhmittää hakijoita heidän soveltuvuutensa mukaan
 • Mahdollisuus jättää hakijasta muistiinpanoja muille rekrytointiprosessissa mukana oleville henkilöille
 • Voit kutsua muita rekrytointitiimisi jäseniä mukaan rekrytointiprosessiin
 • ATS-järjestelmän avulla voit helposti pitää yhteyttä hakijaan

Jos haluat varmistaa, että ilmoituksesi tavoittaa oikean kohdeyleisön, kampanjapakettimme varmistavat sen. Ammattimainen kohdennettu rekrytointimainonta takaa ilmoituksesi näkyvyyden. Kampanja varmistaa myös, että työpaikkailmoituksesi näkyy siellä missä potentiaaliset työnhakijat viettävät aikaansa.

 • Tavoita enemmän hakijoita ja kohota työnantajakuvaasi sosiaalisessa mediassa
 • Hallinnoi työnhakijoita ja luo heille positiivinen työnhakukokemus
 • Palvelumme ovat ihanteellisia esimerkiksi ensimmäiseen rekrytointiisi

Kampanjapaketit

Voit mainostaa työpaikkailmoitustasi Jobportalissa ja sosiaalisessa mediassa ostamalla kampanjapaketin. Jobportalissa on tällä hetkellä tarjolla neljä erilaista maksullista kampanjapakettia yrityksesi rekrytointitarpeisiin. Lisätietoja kampanjapaketeista saat napsauttamalla tästä .

 

Kampanjapaketit käyttävät Jobportalin kuvituksia. Asiakkaiden omaa brändikuvaa ei valitettavasti tällä hetkellä voi käyttää markkinoinnissa. Suosittelemme kuitenkin, että lisäät työpaikkailmoitukseen yrityksesi logon ja mahdolliset mainoskuvat. Voit myös lisätä mainokseesi erottuvia piirteitä käyttämällä erilaisia ​​tekstimuotoiluja.

Kampanjat vievät avoimen työpaikan sinne, missä hakijat ovat. Näkyvyys hakijoiden älylaitteissa ja sosiaalisessa mediassa voi houkutella entistä enemmän passiivisia työnhakijoita. Passiivisia työnhakijoita ovat ne, jotka ovat valmiita vaihtamaan työpaikkaa, mutta eivät aktiivisesti etsi uutta tai ovat keskittyneet tiettyihin yrityksiin ja niiden työmahdollisuuksiin.

 

Kaikki yritykset eivät halua ostaa rekrytointipalveluja tukeakseen rekrytointiaan, koska se on kallista. Monet haluaisivat panostaa ensimmäisen työntekijänsä rekrytointiin, mutta eivät välttämättä tuhansia euroja. Jobportal luotiin täyttämään tämä aukko. Haluamme tarjota markkinoiden pienille toimijoille mahdollisuuden onnistuneesti rekrytoida ja löytää uusi työntekijä. Tarjoamme työnantajille edullisia kampanjapaketteja ilmoitusten näkyvyyden lisäämiseksi. Ilmoittamalla työpaikkasi Jobportalissa, tavoitat työnhakijat rekrytointikanavien, sähköpostin ja kohdistetun sosiaalisen median markkinoinnin kautta.

 

Kannattavin kampanjapakettimme työnhakijoiden tavoittamiseen on Sosiaalisen median tähti. Työpaikkailmoitus näkyy etusivulla ensimmäisissä hakutuloksissa ja kohdistettuna sosiaalisessa mediassa hintaan 50 € (tai määrittämäsi summa). Mainonnan toteuttaa ammattimainen markkinointitoimisto Mediaspark.

 • Parhaat hakijat eivät välttämättä etsi aktiivisesti uutta työtä, mutta ovat silti avoimia uusille mahdollisuuksille
 • Kohdennettu digitaalinen mainonta maksaa vain murto-osan rekrytointitoimiston kustannuksista
 • Markkinointitoimisto vastaa mainoksen tehokkaasta jakamisesta kohdeyleisölle sosiaalisessa mediassa
 • Markkinointitoimistolla on ajan tasalla olevaa osaamista nopeasti muuttuvassa digitaalisessa maailmassa

Tiesitkö, että työnhaun mainostamista sosiaalisessa mediassa rajoittavat syrjivät käytännöt? Mainoskohdistuksen tehneet tietävät jo kuinka huono kohdistus voi pilata koko kampanjan tulokset. Huono rekrytointikampanja voi vaikuttaa negatiivisesti muihin yrityksesi kampanjoihin, joita käsitellään samalta mainostililtä. Emme halua tätä sinulle, ja siksi kehotammekin sinua käyttämään työnhakusivustoiksi jo tunnistettuja sivustoja työpaikkailmoituksen mainostamiseen sosiaalisessa mediassa. Sivustot, jotka ovat jo tunnistettu liittyvän työnhakuun sosiaalisessa mediassa, kuten Jobportal , tavoittavat työnhakijat paremmin.

 

Ilman lisärahoitusta ostettu Sosiaalisen Median Tähti -kampanjan työpaikkailmoitus saa keskimäärin 250 lukukertaa. Tähän vaikuttavat monet tekijät, kuten itse avoin työpaikka, alan suosio, sekä työnantajakuva yrityksestä. Suosituimmilla sektoreilla Sosiaalisen Median Tähti -kampanjalla ilman lisärahoja on keskimäärin 450 lukukertaa.